Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Briocheteig
- 250 g Milch
- 15 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, universal
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
Fischfarce und Fertigstellung
- 300 g Zanderfilets, frisch, ohne Haut
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Toastbrot, entrindet, in Stücken
- 1 ¾ - 2 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Zitronenschale, gerieben
- 3 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 170 g Schlagobers
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Rucola
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Lachsforellenfilet, ohne Haut (ca. 200 g)
- 2 EL Milch
- Weizenmehl, universal, für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2813 kJ / 672 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Lammwürfel anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Garnelen anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Tomaten-Margarita
20 Min
Tiermuster-Kekse
1 Std. 30 Min
Pulpo
2h
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Zucchini-Rolle mit Lachs
2h
Schweinefleischstreifen anbraten
15 Min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 Min