Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamellsauce
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarteboden
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Ei
Vanillecreme und Fertigstellung
- 50 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Brownie-Sahne-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2 godz. 40 min
Schokoladen-Baiser-Auflauf
1h
Apfelkuchen mit Schaum
1h 15min
Whoopie Pies mit Marshmallowcreme
1h 30 min
Piña Colada Torte
4h 30 min
Cheesecake mit Karamellsauce
5 Std. 30 Min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2 godz. 30 min
Karamell-Cheesecake
7 Std. 15 Min
Schokoladen-Tarte
1h 15min
Zitronen-Baiser-Tarte
2 godz. 30 min
Chocolate Mud Cake
1h 30 min