Vanille-Karamell-Tarte

Vanille-Karamell-Tarte

3.8 61 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 Stücke

Suroviny

Karamellsauce
  • Zucker
    250 g
    250 g brauner Zucker
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Wasser
    1030 g
  • Zitronensaft (siehe Tipp)
    1 TL
  • Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Essig
    1 EL
Tarteboden
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    250 g
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    140 g
  • Zucker
    100 g
  • Ei
    1
Vanillecreme und Fertigstellung
  • Zucker
    50 g
  • Vanilleschote nur das Mark
    1
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 22 mg
Protein 4 g
Kalorie 1869 kJ / 446 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...