Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di burro, freddo + q.b.
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 150 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 50 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Caramello salato
- 250 g di zucchero
- 75 g di burro, freddo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1045 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1529 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 91 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta cioccolato e frutti di bosco con farina di riso
2 Std.
Torta al cioccolato
1h
Cronuts (TM6)
3ωρ.
Torta tenerina al cioccolato
45min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Torta di limone e mandorle
1h 20 phút
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Tortina arancia e cioccolatini
2 Std. 30 Min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta noci e cioccolato
1h 30min