Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema ai frutti di bosco
- 300 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pasta frolla
- 10 g di scorza di limone
- 120 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 120 g di burro freddo, a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di fecola di patate
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero a velo
- 150 g di frutti di bosco, misti, freschi
- pistacchi tritati, a piacere
- gelatina neutra q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1739.2 kJ / 417.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 99.9 mg
Alternativní recepty
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2h
Torta soffice all'arancia
1 godz. 30 min
Cuori al mascarpone e pistacchi
4h 15min
Crostata morbida gianduia e fragole
1h
Cheesecake alle pesche
8h 30min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Torta cassetta di frutta
4 godz. 40 min
Torta Bimby® ai mirtilli
1h 15min
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7ωρ.
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h