Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema ai frutti di bosco
- 300 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pasta frolla
- 10 g di scorza di limone
- 120 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a pezzi
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero a velo
- 150 g di frutti di bosco, misti, freschi
- pistacchi tritati, a piacere
- gelatina neutra q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1739.2 kJ / 417.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 99.9 mg
Alternativní recepty
New York cheesecake (2 persone)
6 godz. 30 min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1h 50min
Semifreddo albicocche e amaretti
6 godz. 30 min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 godz.
Crostata morbida gianduia e fragole
1h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2óra 30p
Torta frangipane alle mele
2óra 20p
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 godz. 30 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 godz.
Il tiramisù
6 godz. 30 min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 godz. 30 min