Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 464.4 mg
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Crespelle ai formaggi
2 godz. 30 min
Menù: Polpette di carne, agretti e salsa allo yogurt: torta al cioccolato (senza glutine) (Bimby Friend)
1h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Certosino bolognese
5h 10min
Castagnole
1 godz. 20 min
Castagnole al forno (senza glutine)
45 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Crumble al pane speziato, cocco e banana
1h
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Gnocchi al ragù
2h 10min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min