Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 464.4 mg
Alternativní recepty
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo al tonno
45 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2u. 30min
Crespelle ai formaggi
2u. 30min
Sugo all'arrabbiata
20min
Tortellini in brodo (senza glutine)
2h
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Sugo al basilico
1h 10 min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Sugo all'amatriciana
50 min
Fettuccine all'abruzzese
1 Std.