
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 271.2 kcal / 1134.7 kJ
- Protein
- 18.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Sodík
- 464.4 mg
Alternativní recepty
Pasta all'uovo (senza glutine)
1hod. 15min
Lievito madre disidratato
24hod. 10min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4hod.
Brutti ma buoni di arachidi
3hod. 45min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8hod. 50min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Crespelle ai formaggi
2hod. 30min
Bomboloni croccanti con crema
5hod. 30min
Zuppa imperiale
1hod.
Crema fritta alla veneziana
1hod. 30min
Gnocchi al sugo di anatra
2hod.
Fettuccine all'abruzzese
1hod.