Kompatibilní verze
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei, tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan, tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
nebo 20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei, scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt, spălate și zvântate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clătite de cartofi
45 Min
Sushi cu bulgur și somon
Žádné hodnocení
Banana Split
45 Min
Shoturi cu votcă și merișoare
Žádné hodnocení
Milkshake cu ciocolată și alune
10 Min
Înghețată de ciocolată albă
10 godz. 20 min
Bolul-curcubeu
1h 20min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 Min
Bolul cu mango și somon
Žádné hodnocení
Mini tarte cu ciuperci și quinoa cu ulei de trufe
1h 35min
Ceapă tocată
5min
Bomboane din carrot cake
40 Min