Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g Milch
- 25 g Maisstärke
- 105 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier (Größe M)
- 1 Eidotter
- 10 g frische Germ
- 280 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- ½ TL Salz
- 290 g Butter, weich, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kirschwasser (volitelně)
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 120 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osternest aus Germteig
2 godz.
Salzburger Nockerl
30 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 Std. 10 Min
Spagatkrapfen
11h 50min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Malakofftorte
10h 20min
Kardinalschnitten
3h
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Mohntorte mit Schokoglasur
1 godz. 15 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Schnelle Biskuitroulade
30 min