
Zařízení & příslušenství
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Příprava 15min
Celkový 1hod. 5min
4 portions
Suroviny
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (volitelně)1 tsp
-
dried ground ginger (volitelně)1 tsp
-
orange zest (volitelně) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
643 kcal /
2690 kJ
Protein
12 g
Tuk
31 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
295 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Consultant Favorites
15 recept
USA
USA