Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.9 24 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
2 portions

Suroviny

  • mozzarella (low-moisture) in pieces
    3 oz
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • large eggs
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 875.9 mg
Protein 25.1 g
Kalorie 1354 kJ / 323.6 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 10.1 g
Sacharidy 10.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...