Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf

Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf

4.1 317 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kümmelsamen
    1 TL
  • Korianderkörner
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Wirsing in Stücken
    500 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Pflanzenöl
    30 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Sahne
    200 g
  • Leberkäse (400 g)
    4 Scheiben
  • Eier (Kl. M)
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 24 g
Kalorie 3035 kJ / 725 kcal
Tuk 55 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...