Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fire ceapă verde, curățate și tăiate bucăți
- 500 g cârnați de porc cruzi, scoși din membrană (vezi recomandare)
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 20 g sos Worcestershire
- 375 g aluat pentru foitaj (Foaie de 25 x 40 cm - vezi recomandare)
- 1 ou, ușor bătut
- ketchup, pentru servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 46.3 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 1229.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ștrudel cu mere
1 Std. 45 Min
Plăcintă țărănească
1h 10min
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10min
Bărcuțe cu brânză și mentă (Fatayer)
1 godz. 5 min
Medalioane de vițel sous-vide
Žádné hodnocení
Clătite cu două feluri de umplutură
40 min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min
Pita
2h
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 Std. 15 Min
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40 min
Covridog
55min