Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 fire ceapă verde, curățate și tăiate bucăți
- 500 g cârnați de porc cruzi, scoși din membrană (vezi recomandare)
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 20 g sos Worcestershire
- 375 g aluat pentru foitaj (Foaie de 25 x 40 cm - vezi recomandare)
- 1 ou, ușor bătut
- ketchup, pentru servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 46.3 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 1229.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte portugheze cu cremă (Pastéis de Nata)
55min
Flan rapid de Roquefort
30 min
Brunch spaniol
Žádné hodnocení
Cocktail cu căpșune, ananas și crevetă
Žádné hodnocení
Pierogi cu varză coaptă
2 godz. 30 min
Votka daiquiri cu mure și afine
15 min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1 Std.
Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci
Žádné hodnocení
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Hot dogs (în formă de cățeluși)
35min
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3h
Pui umplut cu orez cu ierburi și ciuperci
2 Std. 15 Min