Kompatibilní verze
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de calabacita y mascarpone
- 320 g de agua
- 200 g de calabacitas, con piel, en trozos (2-3 cm)
- 2 láminas de grenetina
- agua fría, para hidratar la grenetina
- 100 g de queso mascarpone
- 1 cdita de ralladura de limón amarillo
- 1 cdita de tomillo seco
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
Crujiente de tocino
- 250 g de tocino ahumado rebanado
Risotto de azafrán
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g mantequilla sin sal en trozos
- 320 g arroz blanco de grano corto
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 - 3 pizcas de hebra de azafrán
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, o al gusto
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3161 kJ / 755 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1509 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50min
Puré de papa y poro
40min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Puré de papa
50min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Pescado a la Veracruzana
30min
Sopa fría de curry rojo
10min
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
10 Std. 30 Min
Goulash
1 Std. 40 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Risotto con parmesano
30min