Kompatibilní verze
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de calabacita y mascarpone
- 320 g de agua
- 200 g de calabacitas, con piel, en trozos (2-3 cm)
- 2 láminas de grenetina
- agua fría, para hidratar la grenetina
- 100 g de queso mascarpone
- 1 cdita de ralladura de limón amarillo
- 1 cdita de tomillo seco
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
Crujiente de tocino
- 250 g de tocino ahumado rebanado
Risotto de azafrán
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g mantequilla sin sal en trozos
- 320 g arroz blanco de grano corto
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 2 - 3 pizcas de hebra de azafrán
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, o al gusto
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3161 kJ / 755 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1509 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de elote
20min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24hod.
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20min
Soufflé de queso rápido
45 Min
Souffle de queso gruyere
40min
Ensalada de esparragos con pistaches y mozzarella
1h
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ensalada Waldorf
5min
Soufflé de huauzontle
50 Min
Gelatina de cajeta
4hod.
Torta helada de banana y dulce de leche
30min