Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Goulash
- ½ cdita de semillas de comino (ver tip)
- 3 dientes de ajo, pelados
- 5 g de hojas de perejil fresco, y un poco más para decorar
- 3 ramitas de mejorana fresca, sólo las hojas
- 1 cáscara de limón verde (ver tip)
- 450 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite vegetal
- 1000 g de carne de res para estofados, en cubos (3 cm)
- 60 g de puré de jitomate
- 10 g de mostaza
- 1 cda de paprika dulce
- 1 cda de paprika picante
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cubo de caldo de res
- 2 cditas de sal, o al gusto
Pasta
- 1200 g de agua
- 1 cda de sal
- 20 g de aceite de oliva, y un poco más para rociar
- 400 g de tagliatelle (pasta larga seca) o cualquier tipo de pasta larga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1454 kJ / 346 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 907 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50min
Estofado de res
1h 40min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 godz. 5 min
Puré de papa y poro
40min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 Std. 30 Min
Guisado de carne etíope (Zighinì)
50min
Goulash
1 Std.
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Estofado de res TM6
4h