Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
nebo 250 g de azúcar morena - 200 - 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla sin sal, fría (en un sólo trozo)
- 1 cda vinagre
Cobertura de chocolate
- 120 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 15 g de mantequilla
Base de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 30 g de mantequilla, en trozos
- 100 g de galletas tipo barquillo, en trozos pequeños
Crema de vainilla
- 1 vaina de vainilla
- 200 g de leche
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 6088 kJ / 1455 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 113.2 g
- Tuk
- 102.7 g
- Nasycený tuk
- 52.5 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 77 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de limón helado con merengue italiano
5 Std. 10 Min
Brazo gitano de café
2h 30min
Pan de leche (método Tangzhong)
2h 35min
Paletas de helado de tahini y almendras TM6
14 Std.
Sal de paprika
10 min
Corona de brioche de crema de whisky TM6
5h
Torta de chocolate y almendras
45min
Pasta choux
20min
Helado de vainilla y fresa
12h
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4h 15min
Tiramisú de caramelo TM6
4h 50min
Rogalach
2h 30min