
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue
- 330 g de azúcar
- 240 g de claras de huevo (aprox. 6 claras) a temperatura ambiente durante 24 horas
- 1 pellizco de cremor tártaro (volitelně)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Relleno
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- 500 g de frutas frescas variadas (p. ej. 2 rodajas de piña, ½ mango, 2 kiwis, 1 trozo de papaya, 1 pitahaya)
- 3 maracuyás
- 24 frambuesas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 441 kcal / 1848 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 78.5 mg
Alternativní recepty
Lahmayin
2hod.
La Pavlova despeinada
4hod.
Curd de limón TM6
20min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2hod.
Cannoli de queso y caramelo TM6
2hod.
Merengue francés
2hod. 15min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Namura (pastel de semolina de trigo)
1hod. 50min
Toronjas confitadas
13hod. 30min
Pavlova
5hod. 20min
Pavlovas con frutos rojos
2hod.
Pavlova con frutos rojos y coulis de frambuesa
4hod. 40min