Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel de elote
- 90 g de mantequilla
- 387 g de leche condensada (aprox. 1 lata)
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 huevos
- 6 elotes frescos, blanco o amarillo, desgranados
- 140 g de harina de trigo
- 1 cda de polvo para hornear
Rompope
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- ½ de rama de canela (aprox. 5 cm)
- 1 clavo de olor
- 6 yemas de huevo
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
-
70
g de ron
nebo 70 g de brandy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1096 kJ / 261 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 128 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de queso
6 Std.
Pan de elote
2 Std.
Chiles en nogada
1h
Nieve de guanábana y mango
5h
Agua de Horchata
10 min
Rosca de Reyes
3 Std.
Atole de arroz de la esquina
35min
Festejo de zanahoria
2hod. 55min
Pierna adobada navideña
1 Std. 45 Min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Champurrado del puesto de tamales
15min