Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
¼
de cucharadita de hartshorn
nebo ¼ de cucharadita de polvo de hornear - 1 cucharada de leche entera (para diluir el hartshorn)
- 2 huevos a temperatura ambiente
- ¼ de cucharadita de sal
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
½
cucharadita de licor de anís
nebo ½ cucharadita de vainilla líquida - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (volitelně)
- 1 cucharada de anís en grano
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Gominolas de mango
12h 20 min
Lenguas de gato
40 Min
Galletas de turrón
2 godz. 15 min
Kouign-amann
4 Std. 10 Min
Tarta fondant
5 Std. 30 Min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Herraduras de mazapán
1 Std.
Cuencos de masa choux con helado
6 Std. 30 Min
Cubiletes (Asturias)
1h 50min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 Std.
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
1 Std. 20 Min
Vallobinas
55 Min