Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa agria (prefermento)
- 15 g de cebada malteada en grano
- 180 g de harina de centeno
- 260 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de centeno con masa agria
- 90 g de harina de centeno
- 100 g de harina integral de trigo
- 300 g de harina de gran fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 240 g de agua mineral
- 15 g de semillas de lino
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de pipas de calabaza
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10721 kJ / 2565 kcal
- Protein
- 79.19 g
- Sacharidy
- 465.59 g
- Tuk
- 42.85 g
- Vláknina
- 42.35 g
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2h 50 min
Masa madre de trigo
96h
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Pan rústico
2 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Bastones de trigo sarraceno y cebada
2 godz. 30 min
Pan de maíz (Broa)
2h 20 min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h