Bollitos blancos de albahaca y parmesano

Bollitos blancos de albahaca y parmesano

4.4 45 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 50min.
20 unidades

Suroviny

  • 50 g de queso parmesano
  • 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 4 ramitas de orégano fresco (solo las hojas)
  • 1 diente de ajo
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 350 g de agua
  • 400 g de harina de fuerza
  • 200 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Para el horno
  • 20 g de sémola de trigo
  • 150 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 4.11 g
Kalorie 482 kJ / 115 kcal
Tuk 1.07 g
Vláknina 1.18 g
Sacharidy 22.29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...