Bagels con salmón ahumado y rúcula

Bagels con salmón ahumado y rúcula

4.6 24 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
11 unidades

Suroviny

Bagels
  • 1130 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 20 g de azúcar
  • 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
  • 130 g de harina de fuerza
  • ½ cucharadita de leche en polvo (volitelně)
  • 5 g aceite de girasol
  • 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 huevo batido para pintar
  • 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo amapola, etc. para espolvorear
Relleno
  • 200 g de salmón ahumado en lonchas
  • 50 g de rúcula

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 291.6 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 624 kJ / 149 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 18.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...