
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bagels
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 130 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de leche en polvo (volitelně)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pintar
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo amapola, etc. para espolvorear
Relleno
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 50 g de rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 149 kcal / 624 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 4.9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 291.6 mg
Alternativní recepty
Bocadillo de ostras fritas y ensalada fresca de repollo
2hod. 5min
Calzone margarita con huevo
2hod. 50min
Ensalada templada de arroz integral
35min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5hod. 30min
Rollerpizza
1hod.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2hod. 50min
Piadina romañola
15min
Panecillos bretzel
5hod. 30min
Masa para wontons
1hod. 15min
Bagels
2hod.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1hod. 45min
Focaccia de Puglia
1hod.