Bagels con salmón ahumado y rúcula

Bagels con salmón ahumado y rúcula

4.6 24 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod.
11 unidades

Suroviny

Bagels
  • de agua
    1130 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de azúcar
    20 g
  • de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
    120 g
  • de harina de fuerza
    130 g
  • de leche en polvo (volitelně)
    ½ cucharadita
  • de aceite de girasol
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    15 g
  • huevo batido para pintar
    1
  • de semillas de sésamo amapola, etc. para espolvorear
    1 - 2 cucharadas
Relleno
  • de salmón ahumado en lonchas
    200 g
  • de rúcula
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 149 kcal / 624 kJ
Protein 7.8 g
Tuk 4.9 g
Sacharidy 18.5 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sodík 291.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...