Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Feines Schokoladenbiskuit (am Vortag zubereiten)
- 95 g Weizenmehl, glatt, Type W480
- 30 g Maisstärke
- 25 g Kakaopulver (Backkakao)
- ¾ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 150 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 30 g Butter, in Stücken
Zartbitter-Ganache (am Vortag zubereiten)
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 300 g Schlagobers, 36% Fett
Tränke und Fertigstellung (am nächsten Tag)
- 60 g Zucker
- 60 g Wasser
- 60 g Himbeergeist
- 4 EL Ribiselgelee, glatt gerührt
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 375 g Himbeeren
- Staubzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 99 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Prinzen-Cake Pops
5h
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2 Std. 30 Min
Schokoladen-Macarons mit Orangen-Schokoladen-Ganache
2 Std. 30 Min
Number Cake 50 Jahre Thermomix®
5h
Brownies mit Ribiselsorbet
5h
Mohn-Macarons mit Himbeer-Füllung
2 Std. 30 Min
Zitronen-Cupcakes mit Heidelbeer-Frischkäse-Buttercreme
1 Std. 30 Min
Welcome Baby Torte
3 Std. 30 Min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3u. 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min