韩式泡菜猪肉盖浇饭

韩式泡菜猪肉盖浇饭

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
3 人份

Suroviny

  • 蒸煮用
    1200 克
  • 淘洗干净沥干
    350 克
  • 韩式泡菜 沥干,切小段
    300 克
  • 洋葱 切丝
    100 克
  • 麻油
    10 克
  • 辣椒粉 选择韩式辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 切丝
    10 克
  • 五花肉 切小片
    300 克
  • 韩式辣椒酱
    10 克
  • 500 克
  • 金针菇 切去根部洗净,切小朵
    120 克
  • 韭菜 洗净,切小段
    50 克
  • 洗净,切小段
    3 根
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1170 mg
Protein 26.7 g
Kalorie 3354.3 kJ / 850.3 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 11.2 g
Sacharidy 107.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...