
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů směsi zeleniny (slupek a okrojků), na kousky (viz Tip)
- 1 stroužek česneku
- 50 - 100 gramů vody (viz Tip)
- 30 gramů olivového oleje
- 40 gramů hrubé soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 613.2 kcal / 2565.6 kJ
- Protein
- 18.4 g
- Tuk
- 31.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Vláknina
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 17005.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Restované kostky kuřecího masa
15 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Medový karamel
1 Std. 30 Min
Bylinková sůl na brambory
5 Min
Zelené polévkové koření
5 Min
Bezvaječné těstoviny
1 Std. 35 Min
Sladká chilli omáčka
25 Min
Svítek do polévky
55 Min
Lyonský salám
12 Std.
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Majonéza
5 Min