
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 8 lístků čerstvé šalvěje
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu pouze jehličky
- 60 gramů másla na kostky
- 90 gramů fenyklu na tenké plátky
- 80 gramů šalotky napůl
- 100 gramů libové slaniny, uzené na proužky
- 110 gramů pastináku na kousky (2-3 cm)
- 90 gramů mrkve na kousky (2-3 cm)
- 400 gramů vepřových filetů, bez šlach na kostky
- 50 gramů krup
-
1 - 2
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kostka kuřecího bujónu - 300 gramů cideru
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1 bobkový list, sušený
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka mořské soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 812 kcal / 3412 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Sladké křehké těsto
1h 50min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Hluchec
2h
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1h
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min