Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 8 lístků čerstvé šalvěje
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu, pouze jehličky
- 60 gramů másla, na kostky
- 90 gramů fenyklu, na tenké plátky
- 80 gramů šalotky, napůl
- 100 gramů libové slaniny, uzené, na proužky
- 110 gramů pastináku na kousky (2-3 cm)
- 90 gramů mrkve na kousky (2-3 cm)
- 400 gramů vepřových filetů, bez šlach, na kostky
- 50 gramů krup
-
1 - 2
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kostka kuřecího bujónu - 300 gramů cideru
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1 bobkový list, sušený
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka mořské soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3412 kJ / 812 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Keine Bewertungen
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5 min
Brambory na středozemní způsob
2h 30 min
Dip z jablečného pyré a křenu
Keine Bewertungen
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min