Dušené vepřové maso se ciderem
TM6 TM5

Dušené vepřové maso se ciderem

4.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 2 stroužky česneku
  • 8 lístků čerstvé šalvěje
  • 1 snítka čerstvého rozmarýnu pouze jehličky
  • 60 gramů másla na kostky
  • 90 gramů fenyklu na tenké plátky
  • 80 gramů šalotky napůl
  • 100 gramů libové slaniny, uzené na proužky
  • 110 gramů pastináku na kousky (2-3 cm)
  • 90 gramů mrkve na kousky (2-3 cm)
  • 400 gramů vepřových filetů, bez šlach na kostky
  • 50 gramů krup
  • 1 - 2 čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    nebo 1 kostka kuřecího bujónu
  • 300 gramů cideru
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • 1 bobkový list, sušený
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 špetka mořské soli

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
812 kcal / 3412 kJ
Protein
58 g
Tuk
43 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty