Zařízení & příslušenství
Dušené vepřové maso se ciderem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
2 porce
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
8 lístků čerstvé šalvěje
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze jehličky
-
60 gramů másla na kostky
-
90 gramů fenyklu na tenké plátky
-
80 gramů šalotky napůl
-
100 gramů libové slaniny, uzené na proužky
-
110 gramů pastiňáku na kousky (2-3 cm)
-
90 gramů mrkve na kousky (2-3 cm)
-
400 gramů vepřových filetů, bez šlach na kostky
-
50 gramů krup
-
1 kostka kuřecího bujónu1 - 2 čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
300 gramů cideru
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
1 bobkový list, sušený
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 špetka mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
58 g
Kalorie
3412 kJ /
812 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
9.7 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4 Std. 30 Min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 Min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 Std.
Kapr na modro
Keine Bewertungen
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Dušené králičí kousky
1 Std.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min
Noky s kyselým zelím
50 Min
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min