Zařízení & příslušenství
Jahodové řezy
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
20 kusů
Suroviny
Piškotový korpus:
-
5 vajec
-
180 gramů cukru
-
180 gramů polohrubé mouky
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva (12 gramů)
Náplň:
-
450 gramů jahod čerstvých, na kousky
-
500 gramů mléka
-
100 gramů cukru
-
3 balíčky vanilkového pudingového prášku
-
50 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
250 gramů polotučného tvarohu
-
150 gramů zakysané smetany
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
2 balíčky želatinového ztužovače do šlehačky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6.9 g
Kalorie
1223 kJ /
292 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
33.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mokao
24hod. 25min.
Řezy Mráček
2hod. 10min.
Mandarinkové řezy
3hod. 10min.
Barevné ovocné řezy
1hod. 10min.
Řezy Tiramisu
1hod.
Kakaová roláda se šlehačkou
2hod. 31min.
Karamelovo-ořechové řezy
26hod.
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4hod. 30min.
Broskvový dort
12hod. 35min.
Pudingové řezy se skořicí
1hod. 50min.
Čokoládová roláda
6hod. 30min.
Královské banánové kostky
1hod. 30min.