Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piškotový korpus:
- 5 vajec, zvlášť žloutky a bílky
- 180 gramů cukru
- 180 gramů polohrubé mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva, (12 gramů)
Náplň:
- 450 gramů jahod, čerstvých, na kousky
- 500 gramů mléka
- 100 gramů cukru
- 3 kusy vanilkového pudingového prášku
- 50 gramů másla, na kousky
- 250 gramů polotučného tvarohu
- 150 gramů zakysané smetany
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- 2 balíčky želatinového ztužovače, do šlehačky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1223 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knedlíčky se salámovou náplní
50 min
Velikonoční čokoládovo-karamelový koláč s ořechy
1h 40min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1h 20min
Broskvový dort
12h 35min
Štědrák
1h 40min
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4h 30min
Ledová káva s whisky creamem
Žádné hodnocení
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1h 20min
Bábovka plněná tvarohem
1h
Řezy Mráček
2h 10min
Královské banánové kostky
1h 30 min
Pudingové řezy se skořicí
1hod. 50min