
Zařízení & příslušenství
Pivní chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
12 plátků
Suroviny
Příprava
-
1 kostka droždí (42 gramů)
-
10 gramů vody
-
400 gramů polohrubé mouky
-
150 gramů hladké mouky
-
300 gramů piva pokojové teploty
-
2 čajové lžičky soli
-
celého kmínu na posypání
-
hrubá sůl na posypání
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
168 kcal /
703 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
0.6 g
Sacharidy
34.1 g
Vláknina
2.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1hod. 5min
Univerzální chléb
45min
Žitný chléb
3hod. 50min
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min
Bílé pečivo
1hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min
Turecký flatbread
2hod. 10min
Chléb
1hod. 40min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Domácí rohlíky
2hod. 35min
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min