Zařízení & příslušenství
Pivní chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
12 plátků
Suroviny
Příprava
-
1 kostka droždí (42 gramů)
-
10 gramů vody
-
400 gramů polohrubé mouky
-
150 gramů hladké mouky
-
300 gramů piva pokojové teploty
-
2 čajové lžičky soli
-
celého kmínu na posypání
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4.7 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1hod. 45min.
Jablečno-cibulový chléb
2hod. 20min.
Máslové houstičky
1hod.
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Pivní tyčinky se semínky
30min.
Jogurtové bulky se sezamem
1hod. 30min.
Žitný chléb
3hod. 50min.
Rychlý chléb (Express pain complet)
1hod. 5min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.
Chléb
1hod. 40min.