Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 1 kostka droždí, (42 gramů)
- 10 gramů vody
- 400 gramů polohrubé mouky
- 150 gramů hladké mouky
- 300 gramů piva pokojové teploty
- 2 čajové lžičky soli
- celého kmínu na posypání
- hrubá sůl na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žitný vícezrnný chléb
1 Std. 15 Min
Chléb
1h 40 min
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30 Min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1 Std. 5 Min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h
Bulky připravované v páře
2 godz. 10 min
Žitný chléb
3h 50 min
Rustikální chléb
2h
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2 godz. 10 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Máslové houstičky
1 Std.