Zařízení & příslušenství
Pivní chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
12 plátků
Suroviny
Příprava
-
1 kostka droždí (42 gramů)
-
10 gramů vody
-
400 gramů polohrubé mouky
-
150 gramů hladké mouky
-
300 gramů piva pokojové teploty
-
2 čajové lžičky soli
-
celého kmínu na posypání
-
hrubá sůl na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4.7 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s námi
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Olivový chléb
3 Std. 50 Min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 Std.
Bageta
3 Std. 45 Min
Bílé pečivo
1 Std.
Slaninové housky
1 Std. 40 Min
Celozrnné housky
2 Std.
Turecký flatbread
2 Std. 10 Min
Jogurtové bulky se sezamem
1 Std. 30 Min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Bagety
35 Min
Chléb
1 Std. 40 Min