
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 1 kostka droždí (42 gramů)
- 10 gramů vody
- 400 gramů polohrubé mouky
- 150 gramů hladké mouky
- 300 gramů piva pokojové teploty
- 2 čajové lžičky soli
- celého kmínu na posypání
- hrubá sůl na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 168 kcal / 703 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min
Chléb expres
45min
Čerstvé těsto na těstoviny
40min
Houskové knedlíky
50min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Bílé pečivo
1hod.
Žitný chléb
3hod. 50min
Rychlý chléb (Express pain complet)
1hod. 5min
Chléb
1hod. 40min
Podmáslový chléb
4hod. 35min
Domácí rohlíky
2hod. 35min