Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 20 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 50 g Erbsen, TK
- 50 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 50 g Crème fraîche
- 100 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Weizenmehl zum Bemehlen
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (ca. 275 g)
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb, verquirlt, zum Bestreichen
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1854 kJ / 443 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Bolognese-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Hackfleischschnecken
1 Std.
Lasagne
2 Std.
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 Std.
Tortilla-Calzone
30 Min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1 Std.
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 Min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1 Std.
Ofentortellini
45 min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 Min
Knusper-Hähnchen mit Rahmkohlrabi und Süßkartoffel-Sticks
40 Min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1 Std.