
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan in Stücken
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 20 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln in dünnen Scheiben
- 300 g Pfifferlinge ggf. halbiert
- 400 g Wasser
- 250 g Sahne
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 717 kcal / 3002 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 75 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30min
Pilz-Maultaschen-Auflauf
1hod. 10min
Winterpasta
30min
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
Pilzragout mit Spätzle
30min
Schinken-Spinat-Pasta
30min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1hod.