Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 300 g Pfifferlinge ggf. halbiert
- 400 g Wasser
- 250 g Sahne
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3002 kJ / 717 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Schinken-Spinat-Pasta
30min
Pilzragout mit Spätzle
30min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 Min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h