辣椒炒牛肉
TM6 TM5

辣椒炒牛肉

1.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 牛腰肉 ,切成薄片(1公分)
  • ½ 茶匙 黄姜粉
  • ½ 茶匙 盐
  • 4 个 蒜瓣 ,切成薄片
  • 30 克 食油
  • 150 克 洋葱 ,切成薄片(0.5公分)
  • 2 条 新鲜红辣椒 ,切成薄片
  • 2 条 新鲜青辣椒 ,切成薄片
  • 50 克 红萝卜 ,切条(4公分)
  • 100 克 长豆 ,切块(4公分)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
862 kJ / 206 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
6 g
Tuk
11 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty