Zařízení & příslušenství
辣椒炒牛肉
Příprava 5min.
Celkový 35min.
5 人份
Suroviny
-
牛腰肉 切成薄片(1公分)300 克
-
黄姜粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
蒜瓣 切成薄片4 个
-
食油30 克
-
洋葱 切成薄片(0.5公分)150 克
-
新鲜红辣椒 切成薄片2 条
-
新鲜青辣椒 切成薄片2 条
-
红萝卜 切条(4公分)50 克
-
长豆 切块(4公分)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲最辣
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní