青菜肉丝粥

青菜肉丝粥

3.5 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 7 克
  • 白胡椒粉 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 洗净沥干
    200 克
  • 1500 克
  • 青菜 切碎
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 788 mg
Protein 12.1 g
Kalorie 996 kJ / 238.3 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 40.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...