Zařízení & příslušenství
青菜肉丝粥
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝150 克
-
料酒5 克
-
盐7 克
-
白胡椒粉 (约1克)¼ 茶匙
-
米 洗净沥干200 克
-
水1500 克
-
青菜 切碎250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
788 mg
Protein
12.1 g
Kalorie
996 kJ /
238.3 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
40.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天快手菜
21 recepty/-ů
Čína
Čína
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína