Zařízení & příslušenství
鲍鱼鸡煲
Příprava 15min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
小鲍鱼 去除内脏和外壳,清洗干净8 个
-
油15 克
-
姜3 片
-
葱 切段3 根
-
干辣椒1 根
-
鸡 选用红烧类的土鸡或肉鸡,切块500 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
蚝油20 克
-
糖 (约½茶匙)2 - 3 克
-
米酒50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
912.9 mg
Protein
32 g
Kalorie
1263.7 kJ /
30.3 kcal
Tuk
12.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
15.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋家常料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína