炒红苋菜

炒红苋菜

3.7 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 黑芝麻油
    15 克
  • 切丝
    10 克
  • 红苋菜 切段
    300 克
  • 10 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2.85 g
Kalorie 395 kJ / 94 kcal
Tuk 5.91 g
Vláknina 4.72 g
Sacharidy 5.825 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...