Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 300 g de jus de pomme
- 350 g de pommes (3 env.), coupées en quartiers
- 220 g de biscuits au beurre, type sablés bretons
- 160 g de sucre en poudre
- 90 g de beurre mou
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1954.3 kJ / 466.9 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 138 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Le vendômois
5h
Charlotte aux fraises
3h 35min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Bavarois litchis-framboises
4h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Verano
12h 45min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15ωρ. 30 λεπτ.
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12h