Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Croustade lardons et champignons
1 godz. 15 min
Tourte au poulet
2h
Pommes de terre farcies
1 godz. 15 min
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 godz. 15 min
Tarte basquaise
55 Min
Salade strasbourgeoise
1h
Tourte aux champignons et poulet
2sa 15 dk
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Ficelles picardes
2h