Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Tourte de pommes de terre au cantal
1 godz. 30 min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 godz.
Cake à la saucisse de Morteau
1 godz.
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pâté périgourdin
48h
Tourtes au porc et champignons
1 godz. 30 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 godz. 30 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 godz. 15 min
Tourte aux champignons et poulet
2 godz. 15 min