Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tartiner
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 20 g d'huile de noisette
- 50 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre
- 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 300 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1377.3 kJ / 330.4 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 70.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondant au chocolat
40 min
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Brownies Kinder Bueno
35min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12 godz.
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min