Pannacotta à la pâte à tartiner

Pannacotta à la pâte à tartiner

3.0 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 20min.
8 portions

Suroviny

La pâte à tartiner
  • 50 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 20 g d'huile de noisette
  • 50 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 1 c. à café de cacao en poudre
  • 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
  • 300 g de crème liquide 35% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 70.6 mg
Protein 5.6 g
Kalorie 1377.3 kJ / 330.4 kcal
Tuk 21.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 13.1 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...