
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g unsalted butter softened at room temperature
- 65 g icing sugar sieved
- 225 g low protein flour (top flour/cake flour), sieved
- 80 g cornflour (starch) sieved
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 71 kcal / 298 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 25 mg
Alternativní recepty
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Egg Tarts
50min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Pandan Kaya
55min