Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g unsalted butter, softened at room temperature
- 65 g icing sugar, sieved
- 225 g low protein flour (top flour/cake flour), sieved
- 80 g cornflour (starch), sieved
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 298 kJ / 71 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 25 mg
Alternativní recepty
Butter Cake
1h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3hod.
Pineapple Tarts
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1hod. 20min
Shallot Oil
25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Killer Toast
2 Std.
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min