Zařízení & příslušenství
Japonská majonéza (kewpie)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
250 gramů
Suroviny
-
2 polévkové lžíce jablečného octa
-
2 polévkové lžíce dashi, instantního rybího vývaru
-
120 gramů řepkového oleje
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička mořské soli
-
1 žloutek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 250 gramů
Protein
4.9 g
Kalorie
4917 kJ /
1195 kcal
Tuk
129 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sushi - doma jako z restaurace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Japonská polévka ramen
1h 40min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min
Gin tonik nanuky s okurkou
5h 10min
Sushi rýže
55min
Pistáciové cupcaky
40min
Pico de Gallo
5min
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30min
Bulky v páře s chorizem
2h
Neapolská pizza
9h
Zázvorovo-kurkumový shot na posílení imunity
10min
Zmrzlina s Oreo® sušenkami
8h 30min
Guacamole
5min