Zařízení & příslušenství
Japonská majonéza (kewpie)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
250 gramů
Suroviny
-
2 polévkové lžíce jablečného octa
-
2 polévkové lžíce dashi, instantního rybího vývaru
-
120 gramů řepkového oleje
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička mořské soli
-
1 žloutek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 250 gramů
Protein
4.9 g
Kalorie
4917 kJ /
1195 kcal
Tuk
129 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sushi - doma jako z restaurace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Italská ciabatta
4h 30 min.
Lízátka s jahodami
40 min.
Bento box s pandami
1h
Bavorské preclíkové bulky
4h 30 min.
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30 min.
Sushi rýže
55 min.
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 min.
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1h 30 min.
Rychlá polévka Pho
1h 20 min.
Thajská tomyum zoodle polévka
45 min.
Pizza Quattro stagioni
1h 30 min.
Sushi s krabími tyčinkami
1h 20 min.