Zařízení & příslušenství
Italská ciabatta
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
4 kusy
Suroviny
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1664 mg
Protein
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
111 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Makové bagely
1hod. 25min.
Fitness kuličky
50min.
Chlebový žitný kvásek
84hod. 15min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Burgery s kuřecím masem, kukuřičnou omáčkou a jalapeños
50min.
Italské grissini
2hod.
Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)
21hod. 20min.
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1hod. 30min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.