
Zařízení & příslušenství
Italská ciabatta
Příprava 30min
Celkový 4hod. 30min
4 kusy
Suroviny
-
vody1655 gramů
-
čerstvého droždí10 gramů
-
mouky na pizzu plus navíc na pomoučení580 gramů
-
soli15 gramů
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
533 kcal /
2229 kJ
Protein
15 g
Tuk
5 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
1664 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Napa Kimchi
15 Std.
Pavlova s malinovým coulis a lesním ovocem
5 Std. 30 Min
Máslo
5 Min
Rychlý chléb
50 Min
Sous-vide roastbeef
94 Std. 45 Min
Brynzové halušky
55 Min
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1 Std. 30 Min
Francouzské croissanty
12 Std.
Pivní bulky s čedarem
3 Std. 15 Min
Uzly se slaninou a cibulí
1 Std.
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min