Zařízení & příslušenství
Italská ciabatta
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
4 kusy
Suroviny
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1664 mg
Protein
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
111 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlovo-bylinkové bagetky
35min.
Univerzální chléb
45min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Žitné bulky
12hod.
Chalka s vanilkovou drobenkou
Žádné hodnocení
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.