Zařízení & příslušenství
Italská ciabatta
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
4 kusy
Suroviny
-
1655 gramů vody
-
10 gramů čerstvého droždí
-
580 gramů mouky na pizzu plus navíc na pomoučení
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1664 mg
Protein
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
111 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fermentace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min.
Máslo
5min.
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1hod. 50min.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Bageta
3hod. 45min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.