Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1655 gramů vody
- 10 gramů čerstvého droždí
- 580 gramů mouky na pizzu, plus navíc na pomoučení
- 15 gramů soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 2229 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 111 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1664 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Zamotaný cibulový chléb
35min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Bramborový chléb (bez lepku)
2 Std. 30 Min
Brioškový chlebíček (bez lepku)
Žádné hodnocení
Veganská feta
12 Std. 10 Min
Sous-vide roastbeef
94 Std. 45 Min
Pivní bulky s čedarem
3h 15min
Kváskový chléb
16 Std. 30 Min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min