Thajská tomyum zoodle polévka

Thajská tomyum zoodle polévka

5.0 5 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • cukety se seříznutými konci (pokud jsou cukety příliš velké, ořízněte je do takového tvaru, aby se vešly do širokého otvoru kráječe)
    1000 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • červené kari pasty
    1 ½ polévkové lžíce
  • neochuceného oleje např. slunečnicového oleje, řepkového oleje
    20 gramů
  • čerstvé citrónové trávy
    3 stonky
  • galangalu (thajského zázvoru), čerstvého (volitelně)
    5 gramů
  • čerstvé lístky limety kaffir (volitelně)
    3
  • cukru (volitelně)
    1 čajová lžička
  • soli
    1 čajová lžička
  • dochucovací pasty
    1 polévková lžíce
  • rybí omáčky
    1 polévková lžíce
  • vody
    1200 gramů
  • sladké baby kukuřice, sterilované
    100 gramů
  • středně velkých oloupaných krevet
    200 gramů
  • hovězí svíčkové na tenké proužky (cca 0,5 cm)
    100 gramů
    100 gramů kuřecích prsou, na tenké proužky (cca 0,5 cm)
  • vejce
    4
  • limetkové šťávy
    30 gramů
  • smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
    80 gramů
  • limetka na tenké plátky
    1
  • čerstvého koriandru
    4 polévkové lžíce
  • čerstvé chilli papričky na tenké plátky
    2

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 288.3 kcal / 1206.1 kJ
Protein 16.4 g
Tuk 17.3 g
Sacharidy 19.1 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sodík 1316.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...