Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 carrots, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cubed (2 cm)
- 100 g white cabbage, finely shredded
- 5 fresh porcini mushrooms, halved
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs lovage (volitelně)
- 1500 g water
- 100 g vermicelli, broken in pieces (3 cm)
- fresh dill leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1501.8 kJ / 358.9 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 722.1 mg
Alternativní recepty
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1u.
Pollock in Champagne Sauce
Žádné hodnocení
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Scotch Broth
1u.
Chicken Noodle Soup
25 min
Garlic Turkey Stew
45min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min