Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g feijão preto
- 2400 g água
- 100 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite de oliva
- 300 g arroz branco
- 1 c. chá de sal marinho
- 100 g bacon defumado, em cubos (1 cm x 1 cm)
- 250 g linguiça calabresa defumada, sem pele e cortada em rodelas
- 1 paio, cortado em rodelas
- 150 g costelinha de porco defumada, cortada em pedaços
- 2 folhas de louro seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2625 kJ / 628 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 528 mg
Alternativní recepty
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM6
Žádné hodnocení
Pão fofo
2 godz. 15 min
Hot dog assado
1 Std. 20 Min
Bobó de camarão
1 Std. 20 Min
Arroz e feijão tradicional
13h 20 min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Tapioca com recheio de frango e requeijão cremoso
50 Min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 Std. 40 Min
Tutu à mineira
35 Min
Farofa
30 Min
Empadão do mar
1 Std. 35 Min
Açúcar de confeiteiro
5 Min