
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g feijão preto
- 2400 g água
- 100 g cebola cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite de oliva
- 300 g arroz branco
- 1 c. chá de sal marinho
- 100 g bacon defumado, em cubos (1 cm x 1 cm)
- 250 g linguiça calabresa defumada, sem pele e cortada em rodelas
- 1 paio cortado em rodelas
- 150 g costelinha de porco defumada cortada em pedaços
- 2 folhas de louro seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 628 kcal / 2625 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 528 mg
Alternativní recepty
Sorvete de fruta com iogurte
5min
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Sopa de carne com legumes
35min
Molho quatro queijos
20min
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
40min
Pão de mandioquinha
1hod. 10min
Galinhada
1hod. 30min
Sorvete de milho verde
8hod. 50min
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Batata recheada
1hod. 50min
Tutu à mineira
35min
Menu com creme de legumes, frango com molho de mostarda e vegetais ao vapor
45min