![Bizcocho de chirivía con caramelo salado Bizcocho de chirivía con caramelo salado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE535807-CE59-4963-8766-E0228F08A9C7/Derivates/4c89dbc7-a1dd-406d-a7ca-2cafd15faa28.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 30 g de semillas de lino
- 50 g de agua
- 80 g de nueces pacanas
- 190 g de azúcar moreno
- 220 g de margarina
- 150 g de leche de coco
- 1 pellizco de sal
- 250 g de chirivías peladas, en trozos de 2 cm
- 100 g manzana (de cualquier tipo) en cuartos (sin semillas)
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
Crema de anacardo
- 240 g de anacardos crudos
- 10 g azúcar
- 50 g aceite de coco
- 100 g de leche de coco
- ½ cucharadita de extracto natural de vainilla
Montaje
- 10 - 12 nueces pacanas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2680 kJ / 644 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magdalenas de piel de manzana
1 Std.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 Std. 30 Min
Biscuit de café y dátiles
5 Std.
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1 Std. 30 Min
Aceite aromático con aceitunas negras
30 min
Angel food cake con salsa de fresas
2h 20 min.
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1 Std.
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2 Std. 10 Min
Roscón relleno con frutas confitadas
4 Std.
Roscón adikosh
8h