
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de espelta
- 1 sobre de polvo de hornear
- 10 g de semillas de lino
- 300 g de queso fresco desnatado batido
- 1 huevo
- 20 g de aceite vegetal
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de copos de avena
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 222 kcal / 929 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de trigo, centeno y maíz
3hod.
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1hod. 10min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8hod. 10min
Pan de nueces
3hod. 45min
Panecillos calabaza
2hod. 30min
Hogaza integral
5hod.
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2hod. 50min
Panecillos de aceite
1hod. 25min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan de espelta
2hod. 20min
Pan integral de espelta y centeno
2hod. 15min