Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
- 400 g de harina integral
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de cebolla en trozos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de pimiento verde en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
Montaje
- 2 - 3 láminas de alga nori
- 4 latas de pulpo en aceite escurrido (aprox. 300 g)
- 3 huevos duros troceados
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 40.9 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 651.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Empanada de bonito
1h 20 min
Fajitas de bacalao con crema de garbanzos
40min
Empanada de bonito
1h 20 min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Masa para empanadillas
1h 40min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Empanadillas de puerro y queso
1h
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min