Empanada integral con algas y pulpo

Empanada integral con algas y pulpo

4.5 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

Masa
  • 100 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • 90 g de manteca de cerdo
    90 g de mantequilla
  • 1 huevo
  • 25 g de levadura prensada fresca (desmenuzada)
  • 400 g de harina integral
  • 1 cucharadita de sal
Relleno
  • 400 g de cebolla en trozos
  • 200 g de pimiento rojo en trozos
  • 200 g de pimiento verde en trozos
  • ½ cucharadita de sal
  • 60 g de aceite de oliva
Montaje
  • 2 - 3 láminas de alga nori
  • 4 latas de pulpo en aceite escurrido (aprox. 300 g)
  • 3 huevos duros troceados
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 651.2 mg
Protein 23.7 g
Kalorie 2757 kJ / 659 kcal
Tuk 40.9 g
Vláknina 8.7 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 49.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...