Kompatibilní verze
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de compota de manzana
- 50 g de aceite de girasol
- 250 g de queso fresco batido desnatado
- 1 huevo
- 1 cucharadita sal
- 400 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 100 g de tomates secos en aceite escurridos
- 150 g de mozzarella en trozos
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- agua para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownie con toffee de tahini y miel
45min
Rosquillas fritas de nuez moscada
30min
Barritas de proteínas con chocolate, naranja y canela
1h 20min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Pizza César
1 Std. 40 Min
Crêpes de zanahoria con salsa de tomate
1h
Kartoffel-Flammkuchen (pizza alsaciana de patata)
30min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1h 15min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Bizcocho de zanahoria
45min
Bollitos de aceite
40min
Tortitas americanas (HESTAN CUE)
50min