Kompatibilní verze
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de compota de manzana
- 50 g de aceite de girasol
- 250 g de queso fresco batido desnatado
- 1 huevo
- 1 cucharadita sal
- 400 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 100 g de tomates secos en aceite escurridos
- 150 g de mozzarella en trozos
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- agua para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Ratoncitos de patata
1 Std.
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 godz. 20 min
Crêpes de zanahoria con salsa de tomate
1 Std.
Rollos de hojaldre con pistachos
2 Std.
Empanadillas vegetarianas
1 Std. 30 Min
Bizcocho de zanahoria
45 Min
Pizza César
1 Std. 40 Min
Magdalenas de zanahoria y cacao
50 Min
Panecillos calabaza
2 Std. 30 Min
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1 Std. 15 Min