![Hojaldre provenzal Hojaldre provenzal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33D6B7F1-EC37-4FC8-A167-AD04FC3BB73A/Derivates/34bf816d-bb29-4943-970d-bea17397872d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre
- 150 g de mantequilla (congelada en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 150 g de harina de repostería
- 65 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno y montaje
- 350 g de agua
- 200 g de calabacín en rodajas de 2 mm
-
200
g de calabacín amarillo en rodajas de 2 mm
nebo 200 g de calabacín en rodajas de 2 mm - 8 tomates cherry en mitades
- 8 mozzarella mini en mitades
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) troceadas
- 50 g de queso feta en dados de 1 cm
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 huevo batido
- 2 pellizcos de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1319 kJ / 317 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta tatin de tomates
1ч. 10 мин.
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Pastel de verduras y queso fresco
3 Std. 40 Min
Focaccia rellena
4ч. 20 мин.
Rollo de carne de ternera con frutos secos
3ч.
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50min
Pan relleno de trucha ahumada, atún y queso cremoso
14sa
Tortilla de ensalada griega al vapor
35min
Corona ratatouille
2h
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1ч. 10 мин.