Kompatibilní verze
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de pizza
- 210 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva para engrasar
- 350 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 250 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 1 pellizco de tomillo seco
- 500 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 120 g de salchicha cruda sin piel, desmenuzadas
- 100 g de boletus frescos en rodajas (5 mm)
- 120 g de mozzarella fresca en rodajas (7-8 mm)
- aceite de girasol para engrasar
- aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Alternativní recepty
Coca de trempó de verano
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10hod. 30min
Trenza de leche
2hod. 30min
Raviolis con salsa de anchoas
20min
Hot dog con salchicha de pollo y salsa de tomate
2h 35min
Coca de sardinas
30min
Focaccinas
3h 30min
Empanadilla XXL con pisto y atún
2 Std. 10 Min
Pastel de pollo al estilo italiano
2 Std.
Rollos de brioche salados
1h 20min
Gratén de patata y pescado
1 godz. 10 min
Tallarines trufados a la carbonara
25min