Kompatibilní verze
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de pizza
- 210 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva para engrasar
- 350 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 500 g de agua
- 250 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 1 pellizco de tomillo seco
- aceite de girasol para engrasar
- 120 g de mozzarella fresca en rodajas (7-8 mm)
- 100 g de boletus frescos en rodajas (5 mm)
- 120 g de salchichas blancas frescas sin piel, desmenuzadas
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón con aderezo de yogur
55min
Satay de pollo al estilo balinés con verduras encurtidas
1h
Langostinos all'arrabbiata
35min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1h 30min
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1h 30min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3h 50min
Pizza de tomate con burrata, berenjena y calabacín
3h 45min
Empanadas mallorquinas
1h
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30min
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3h 35min
Coca de trempó de verano
1h
Pizza BBQ doble queso
2h 10min