Kompatibilní verze
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de pizza
- 210 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva para engrasar
- 350 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 500 g de agua
- 250 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 1 pellizco de tomillo seco
- aceite de girasol para engrasar
- 120 g de mozzarella fresca en rodajas (7-8 mm)
- 100 g de boletus frescos en rodajas (5 mm)
- 120 g de salchichas blancas frescas sin piel, desmenuzadas
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de romero fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vigilantes de azúcar
2h 45min
Fajitas cremosas de pavo con champiñones
25min
Pizza rústica napolitana (parigina)
3h 45 min
Pizza fantasmagórica
1h 45min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2 godz.
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30min
Pitas integrales con verduras antioxidantes
1h 45min
Tortilla vaga de pulpo
30 min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3 Std. 50 Min
Empanada murciana de atún
45 min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 min