Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 250 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
-
500
g di ricotta di pecora, scolata dal siero
nebo 500 g di ricotta di bufala, scolata dal siero - 20 g di liquore all'arancia
- 1 cucchiaio di zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1369.9 kJ / 327.4 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 Std.
Torta Nua
2h
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 Std. 30 Min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Sbriciolata ai mirtilli
1 Std.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1 Std.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 Std.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min