Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
- 40 g di burro
- 200 g di polpa di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- basilico fresco, le foglie a piacere
- mozzarella per pizza a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24óra
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Panini con gocce di cioccolato
3 Std. 30 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Focaccine all'origano
1h 30min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9u.