Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
- 40 g di burro
- 200 g di polpa di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- basilico fresco, le foglie a piacere
- mozzarella per pizza a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Panini con gocce di cioccolato
3u. 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Piadina romagnola
15min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Burger buns
4h 40 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Focaccine morbide
3u. 30min
Pizzette rosse
4h
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.