Crostata con crema pasticcera alla ricotta

Crostata con crema pasticcera alla ricotta

4.7 363 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
10 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • di zucchero
    80 - 100 g
  • di burro a pezzi
    140 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di vaniglia in polvere
    1 cucchiaino
  • di lievito in polvere per dolci
    5 g
Crema pasticcera alla ricotta
  • di latte intero
    300 g
  • tuorli
    3
  • di zucchero
    80 g
  • di amido di mais (maizena)
    30 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza grattugiata finemente
    1
  • di ricotta ben scolata
    400 g
Terminare la preparazione
  • di gocce di cioccolato fondente
    80 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 95.3 kcal / 398.8 kJ
Protein 10.5 g
Tuk 18.7 g
Sacharidy 47.6 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 11 g
Sodík 65.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...